Шума да не е само на празен ход и по-скоро в скоростите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Смяна на съединител
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеСамо да вметна че няма 145/6 с жило.____________________________________________
ex Alfa 146 1.6 TS 1997 , ex Lancia Delta II 1.6 16V, ex Alfa 147 2.0 TS Selespeed
Alfa 145 1.9 JTD Extreme Remap
Musso 2.3 DOHC
Comment
-
Колега, нямам впечатления от сервиза, за който питаш, но внимавай да не те наиграят, да ти вземат парите за валео, а да ти сложат някакво менте и тогава работата ще ти излезе бая соленичко. Лично аз съм на този принцип, освен че сам си правя колата, сам ис и купувам частите! Ако си решил валео, обади се на колегата Венци VFTI. От него можеш да си сигурен, че взимаш нещо качествено, а и ги дава с отстъпка нещата.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Първоначално публикувано от Da_Fuse Покажи съобщениеКолега, нямам впечатления от сервиза, за който питаш, но внимавай да не те наиграят, да ти вземат парите за валео, а да ти сложат някакво менте и тогава работата ще ти излезе бая соленичко. Лично аз съм на този принцип, освен че сам си правя колата, сам ис и купувам частите! Ако си решил валео, обади се на колегата Венци VFTI. От него можеш да си сигурен, че взимаш нещо качествено, а и ги дава с отстъпка нещата.Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
Comment